Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El CE La Llagosta celebra el liderat amb una golejada

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta ha golejat avui dissabte contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 6 a 0. L’equip de la nostra localitat ha guanyat fàcil contra el cuer i ha pujat fins al primer lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, per l’empat del Lliçà de Vall a casa contra el Caldes de Montbui B (3-3).

Duel plàcid per a l’equip llagostenc, que a la mitja hora de joc ja guanyava per 4 a 0. Antonio Rísquez ha estat protagonista en els primers compassos, amb dos gols de murri. L’1 a 0 i el 3 a 0, Rísquez s’ha aprofitat d’un refús per marcar a plaer. El 2 a 0 ha estat de Carlos Garcia, amb un xut potent; i el 4 a 0, de Marc Infantes, de penal.

L’equip visitant en cap moment ha tingut opció de capgirar l’electrònic. A la segona part, La Llagosta ha abaixat el peu de l’accelerador i ha sentenciat amb dos gols més. Eric Olmo ha marcat el 5 a 0, al minut 51, amb un gran xut des de fora de l’àrea i dos minuts després Marc Sánchez ha firmat el 6 a 0 amb un xut ajustat al pal.

La Llagosta se situa al primer lloc amb 39 punts, empatat amb el segon, el Lliçà de Vall, i té un marge de tres punts amb el tercer, el Caldes de Montbui B. “És una jornada rodona perquè el fins aleshores primer ha empatat amb el tercer i nosaltres hem sumat una bona victòria, per pujar al primer lloc. Tot i això, encara queda molta feina per fer, hem de seguir treballant”, assenyala Ivan Arroyo, que és un dels entrenadors del sènior masculí del CE La Llagosta.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà el pròxim dissabte al camp del Santa Agnès, que encadena quatre derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies