Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Convocat el Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre per celebrar
la Diada de Sant Jordi de 2024. S’estableixen cinc categories. La primera, de 1r a 2n de Primària; la segona, de 3r a 4t de Primària; la tercera, de 5è a 6è de Primària; la quarta, de 1r a 2n d’ESO i la cinquena, de 3r a 4t d’ESO.

Per participar-hi, cal residir a la Llagosta o estudiar en algun dels centres educatius de la nostra població. Els punts es poden fer en paper normal blanc o cartolina blanca i no poden ser còpies d’altres dibuixos. Només es pot entregar un punt per participant.

La data límit d’entrega serà el 16 de març a la Biblioteca de la Llagosta. El jurat estarà constituït per representants de cada centre educatiu, de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca i es reunirà el dia 3 d’abril. Tots els punts s’exposaran a la Biblioteca durant el mes d’abril.

El lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril. Els treballs guanyadors de cada categoria s’editaran i seran els punts oficials de la Biblioteca durant tot el 2024. Els seus autors o autores rebran un diploma i un petit lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies