Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Alba Carmona actuarà dissabte al Centre Cultural

En el marc de la programació estable d’espectacles, Alba Carmona actuarà dissabte al Centre Cultural (20 hores). La cantant, que va fer les seves primeres passes a la Casa de Andalucía de Cerdanyola del Vallès, presentarà el seu nou treball, Cantora.

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. La cantant ha compartit escenaris amb Perico Sambeat, Chano Domínguez, Las Migas i Mauricio Sotelo, entre d’altres. Ara està en plena gira de presentació de Cantora, que és el seu primer treball amb temes propis i que ha estat produït pel guitarrista Jesús Guerrero.

Les entrades es poden adquirir per només 9 euros a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta i al web d’Entrápolis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies