Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’HC Vallag trenca la ratxa negativa de resultats

L’absolut masculí de l’HC Vallag ha trencat la ratxa negativa de resultats amb una victòria contra el cuer, l’Handbol Vic. L’equip dirigit per Marc Gironella va doblegar diumenge l’últim classificat al Poliesportiu Antonio García Robledo, per 33 a 27.

El Vallag havia encadenat tres derrotes i un empat, així que no guanyava des del passat 17 de desembre contra el Poblenou B. El triomf permet els llagostencs guanyar una posició, al grup B de la Primera Catalana,i ara ocupen el novè lloc, amb 16 punts, empatat amb el vuitè, l’Igualada B.

El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista del Sant Cugat C, que és onzè amb 12 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar per 34 a 33.

Publicitat

Publicitat

Més notícies