Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El nou Skatepark serà inaugurat dissabte a les 11 hores

El nou Skatepark de la Llagosta serà inaugurat dissabte a les 11 hores. Durant la jornada, hi haurà una exhibició de pro-riders i la possibilitat de provar elements d’skate i scooter. L’activitat compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Les obres de construcció del nou Skatepark de la Llagosta, ubicat al Parc Popular, al mateix emplaçament que l’anterior instal·lació d’aquest tipus, van començar a mitjans de desembre i van finalitzar la setmana passada. L’Ajuntament va adjudicar l’operació a l’empresa iOSkateparks & Ramps per un import de 140.073,90 euros.

El projecte, amb una àrea d’actuació de 520 metres quadrats i elaborat per l’empresa SCOB arquitectura i paisatge, ha incorporat les peticions realitzades pels usuaris de l’antic Skatepark en un procés de participació ciutadana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies