Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Paula Bienvenido, subcampiona de la Copa d’Espanya júnior de judo a Osca

Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha quedat subcampiona de la Copa d’Espanya júnior de judo. La competició estatal va celebrar-se dissabte a la localitat de Binèfar, a Osca.

L’esportista de l’entitat llagostenca va participar en la categoria de -70 quilos, va superar dos dels tres combats i va obtenir el segon lloc estatal. Bienvenido segueix en la cursa per obtenir el bitllet pel Campionat d’Espanya júnior de judo.

Paula Bienvenido ocupa el quinzè lloc del seu rànquing estatal després d’aconseguir el segon lloc de la Copa d’Espanya a Osca Anteriorment, havia estat cinquena a la Copa d’Espanya celebrada a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies