Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Policia Local deté un individu amb 200 grams de cocaïna

La Policia Local de la Llagosta va detenir durant la matinada de divendres un veí de la nostra localitat amb 202,4 grams de cocaïna, 96,4 grams d’haixix i 52,8 grams d’amfetamines. El material decomisat té un valor de 15.000 euros.

Poc abans de les 2.30 hores de divendres, una patrulla policial, fent tasques de vigilància, va veure un individu al passatge Padrosa. Els agents li van demanar que s’aturés, però no ho va fer i va sortir corrent. Poc després, el van aturar i l’individu va oposar resistència a la identificació i posterior detenció, causant lesions als agents.

El detingut, que portava a la jaqueta i als pantalons les diferents substàncies estupefaents, va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies