Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió català sub-18 en salt d’alçada

El llagostenc Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat de Catalunya sub-18 en salt d’alçada. L’esportista del FC Barcelona va ser el saltador referent dissabte durant el català de pista coberta a Sabadell.

Muñoz tenia com objectiu lluitar per les medalles i va penjar-se l’or amb un salt d’1,95 metres, amb un marge de deu centímetres amb el segon, Eric Mañé, del Laietania. Fins i tot, el llagostenc, va intentar sense èxit un salt de 2,02 metres, que no li va caldre per guanyar el campionat i que d’aconseguir-ho hagués estat el rècord del campionat.

El pròxim repte d’Alejandro Muñoz serà el Campionat d’Espanya sub-18, que tindrà lloc a Sabadell el 24 de febrer.

D’altra banda, la llagostenca Iris Gracia, vinculada amb el Barcelona Atletisme, va participar diumenge en el Campionat de Catalunya sub-20, també a Sabadell. Gracia va quedar setena classificada en salt de llargada amb un registre de 5,01 metres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies