Dissabte, 27 abril 2024
17.4 C
La Llagosta

El Tiovivo mágico, Encantados en el bosque i Bruja, guanyadors del Concurs de disfresses 2024

El Tiovivo mágico, en comparses grans; Encantados en el bosque, en comparses petites; i Bruja, en individuals, han estat els guanyadors del Concurs de disfresses de Carnaval 2024. El lliurament de premis ha tingut lloc al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó durant la festa de Carnaval organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta.

Finalment, la pluja ha respectat la rua de Carnaval, que ha començat a les 17.30 h. Abans, els participants en el Concurs de disfresses i altres persones disfressades fora de concurs, s’han concentrat a la plaça d’Antoni Baqué. Com en anys anteriors, el recorregut de la cercavila ha consistit a donar un parell de voltes al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i pujar pel carrer d’Antonio Machado fins al CEM El Turó.

Abans de les 18.30 h, ha començat el ball de Carnaval, amenitzat per la Carpa, i s’han lliurat els premis als guanyadors del Concurs de disfresses, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de comerciants de la nostra localitat.

El guanyador del primer premi de comparses grans, que porta el nom de Juanjo Maestre, ha estat El Tiovivo mágico. El segon premi ha estat per a El Casino de faranduleros i el tercer, per a Somos de dar la brasa.

En comparses petites, d’entre 3 i 15 membres, han guanyat Encantados en el bosque, seguits de Radio patio i de Aquí no hay quien viva.

En disfresses individuals, el primer premi ha estat per a Bruja, seguit de Peter Pan no crezcas i de Los Invasores del espacio.

En aquesta ocasió, com a novetat, l’abonament dels premis es farà via transferència bancària al número de compte indicat al formulari d’inscripció i a nom del representant designat en el mateix. Així, avui no s’han lliurat els premis en metàl·lic, com havia passat durant els darrers anys.

Aquest any, el Concurs de Disfresses ha comptat a la categoria individual amb 18 disfresses inscrites amb 25 persones; la de comparses petites amb 22 (154 persones) i la de comparses grans amb 7 (169 persones).

La celebració del Carnaval a la Llagosta continuarà aquesta mitjanit, amb una festa al CEM El Turó, que es perllongarà fins a les 3 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies