Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

La Llagosta acull alumnes de Portugal i Grècia en un projecte Erasmus

L’Institut Marina va portar a terme un intercanvi amb alumnes de Portugal i Grècia durant la setmana del 28 de gener al 3 de febrer. Els estudiants de Musiko Scholio de Trikala i d’Henrique Sommer de Leiria van ser acollits per les famílies de l’alumnat de l’INS Marina.

L’activitat s’emmarcava en el projecte Erasmus Plus Green Jobs of the Futureque explora les pràctiques sostenibles en el món laboral. L’alumnat va visitar i estudiar el funcionament d’una sèrie d’empreses, algunes d’elles ubicades a la Llagosta, per elaborar un informe i una pàgina web amb l’objectiu d’analitzar la transició cap a estratègies sostenibles del sector industrial i familiaritzar-se amb les rutines i ambient laborals.

Les entitats Lafarge Holcim, Panabad, Piscinas Unic, Grifols, Plus Felt, Vec Medical, CETT-UB, Olandwear, Subirats, Instalponce, Tornell Sac i Label Intro van accedir a guiar els alumnes en la seva visita de forma entusiasta i desinteressada.

Per la seva banda, les famílies de la Llagosta van contribuir a fer d’aquesta setmana una experiència inoblidable per als alumnes visitants. En les properes mobilitats, els estudiants de l’INS Marina viatjaran a Leiria i Trikala al març i a l’abril respectivament. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies