Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Hora dels Nadons de la Biblioteca s’avança als divendres

L’Hora dels Nadons de la Biblioteca de la Llagosta s’estrena enguany el pròxim divendres, 9 de febrer, a les 18 h a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. La sessió estarà dedicada al Carnaval i està adreçada a nadons, de 0 a 2 anys.

Aquesta activitat s’acostumava a celebrar els dissabtes al matí, però des de la Biblioteca han volgut avançar-la al divendres a la tarda “perquè s’adapta millor a les necessitats de les famílies”, assenyala el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Les places són limitades i cal fer una inscripció prèvia en la mateixa Biblioteca, trucant al telèfon 93 545 15 41 o enviant un correu electrònic a b.llagosta@diba.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies