Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El Club Vòlei La Llagosta tanca la primera fase amb quatre victòries

El Club Vòlei La Llagosta ha tancat la primera fase de la Preferent juvenil femenina al sisè lloc, amb quatre victòries i deu derrotes. El cap de setmana passat, l’equip llagostenc va disputar l’última jornada del primer tram de la temporada amb un triomf a la pista del Blanes, per un clar 0 a 3.

Les noies juvenils ara disputaran la fase de classificació en una lligueta formada pels deu equips de la categoria que no han pogut passar a la fase pel campionat. “Aquesta és la nostra primera temporada com a club i amb aquest únic equip, així que no tenim cap aspiració competitiva ni pressió. Ens hem d’adaptar a la lliga federada i estem contentes de passar a la fase de classificació”, explica el seu president, Héctor Arenas, que valora positivament el primer tram de la temporada que s’ha fet.

La Llagosta té com a obejctiu ser més competitiva en la fase de classificació “perquè en teoria, hi ha d’haver equips amb un nivell similar al nostre. Però no ho sabem, així que anirem partit a partit”, afegeix Arenas. En aquesta segona fase, la lligueta està formada per deu equips i en acabar-la, els quatre primers passaran a una tercera fase per determinar la classificació final.

La primera jornada de la segona fase serà el 17 de febrer i el Vòlei La Llagosta rebrà al Vòlei Sant Martí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies