Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El CD La Concordia celebrarà els 50 anys amb una festa popular

El CD La Concordia celebrarà durant el 2024 el seu 50è aniversari. El club va néixer el 1974 com una entitat de futbol, però des de fa prop de dues dècades es dedica plenament al futbol sala. Enguany commemorarà el seu mig segle de vida i per celebrar-ho ahir dimarts va presentar la samarreta oficial dels 50 anys, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. A més, l’entitat organitzarà el 8 de juny diferents tornejos de futbol i futbol sala i clourà la jornada amb una festa popular al Parc Popular.

L’acte de presentació va començar amb un recull de fotografies del mig segle del club, amb moments de l’antic camp de futbol, de l’actual Camp Municipal Joan Gelabert i del CEM El Turó, entre altres. “La Concordia ha lluitat moltíssim pel poble i per portar el nom de la Llagosta per Catalunya i Espanya”, deia emocionat Antonio Rubio, expresident i un dels fundadors del club, que va voler “agrair la tasca desinteressada que han fet moltíssimes persones, només pel bé dels esportistes”.

El club viu un moment de canvi amb la nova directiva presidida per Ivan Beas, que va assegurar a la Sala de Plens “que volem seguir el llegat d’Antonio Rubio i totes les persones que van treballar durant els 50 anys del club”. Per aquest motiu, el club ha volgut commemorar l’efemèride amb una samarreta commemorativa, que servirà als equips del club per entrenar o escalfar abans dels partits.

L’acte gran de La Concordia serà el dissabte 8 de juny perquè l’entitat vol organitzar diversos partits de futbol i futbol sala. “Vam començar amb el futbol, que és part de la nostra història. I ara estem centrats en el futbol sala. Així que farem amistosos per celebrar els 50 anys de futbol i futbol sala”, assenyala Rubio, que afegeix que la gran festa es viurà al Parc Popular: “tota la ciutadania estarà convidada a participar, farem de menjar i hi haurà música i ball”.

L’alcalde Óscar Sierra, que va ser-hi present en l’acte oficial el club, va destacar la seva evolució al llarg del temps. “És un club que s’ha sabut adaptar a cada moment, ho van fer amb els diferents camps de futbol i després amb el futbol sala i l’esport femení”, va explicar l’alcalde. En aquest sentit, el regidor de Planificació Esportiva, Antonio García Robledo, va afegir que “el més important dels 50 anys és la gestió del dia a dia, per la gran quantitat de persones que ho han fet possible”.

L’acte va acabar amb les fotografies amb la samarreta commemorativa dels 50 anys. El club va obsequiar amb una samarreta amb els regidors de l’equip de govern i de l’oposició. Posteriorment, es va fer un refrigeri amb els assistents i un brindis pels 50 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies