Dissabte, 04 maig 2024
14.3 C
La Llagosta

Pràctiques lingüístiques de català a comerços de la Llagosta

Aquest mes de febrer, els alumnes de català del curs Bàsic 3 de l’Oficina de català de la nostra localitat faran les pràctiques lingüístiques als establiments de la Llagosta adherits al programa del Voluntariat per la llengua. Les pràctiques lingüístiques són una de les activitats més importants dels cursos de català. Al curs Bàsic 3 es fan aquestes pràctiques com a activitat obligatòria. Els alumnes han de visitar els comerços que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua del seu poble i mantenir una conversa amb el personal de l’establiment. 

Pel fet de ser col·laboradors del Voluntariat per la llengua aquests comerços s’han compromès a parlar en català amb qualsevol persona que els parli en aquesta llengua i, per tant, ajuden l’aprenent a guanyar fluïdesa en situacions quotidianes. L’activitat es desenvolupa en un context real i sense suport docent, fet que potencia l’autonomia de l’aprenent.

Al curs Bàsic 3 de català, que es fa a Can Pelegrí els dilluns i els dimecres de 16 a 18 h, hi ha 13 persones. Al final del curs, es farà una prova homologada amb la qual podran obtenir el certificat oficial A2 de català.

Publicitat

Publicitat

Més notícies