Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias suma un empat contra el Montgat (3-3)

El CD Viejas Glorias va esgarrapar un punt contra un aspirant a l’ascens, el Montgat. L’equip veterà de la nostra localitat va empatar dissabte, per 3 a 3.

Els llagostencs van avançar-se a la primera part, però abans del descans van rebre l’empat. A la represa, van tornar a avançar-se amb un gol de penal, però la reacció visitant va ser fulminant i van capgirar l’electrònic, 2 a 3. Finalment, al minut 80, el Viejas Glorias va marcar l’empat definitiu. “La segona part es va complicar contra un gran equip, tot i que vam tenir ocasions per guanyar el duel”, explica Juan Gómez, president del Viejas Glorias. Els golejadors locals van ser Cristian Fernández, amb un doblet, i Cristian López.

El Viejas Glorias ocupa l’onzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 19 punts i està a vuit punts de la zona d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà el 18 de febrer al camp de l’Olímpic Malgrat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies