Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense, una piconadora a Aiguafreda (1-8)

El sènior A masculí del Fútbol Sala Unión Llagostense va deixar sense arguments a l’Aiguafreda, antepenúltim classificat. L’equip de Jordi Pavón va golejar, amb comoditat i en mode piconadora, als d’Aiguafreda, per 1 a 8, i encadena el sisè partit sense perdre amb quatre victòries i dos empats.

La Unión Llagostense guanyava 0 a 3 a la primera part i no va rebre el gol de l’honor local fins que va marcar el 0 a 6. L’equip llagostenc va tancar el duel amb dues dianes més. Els golejadors de l’equip de la nostra localitat van ser Sergio Saavedra, amb cinc gols, Patxi Heredia, Marc Navajas i Gerard Alonso.

La bona dinàmica de l’equip, permet veure el sènior A consolidat al cinquè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 22 punts, a set de les places d’ascens. El pròxim partit del sènior A serà el 17 de febrer, a casa, contra el Cardedeu, que és setè amb 18 punts. Aquesta serà l’última jornada de la primera volta.

Doblet de victòries a la Tercera Catalana

Els dos equips sèniors masculins del FS Unión Llagostense a la Tercera Catalana van guanyar els seus respectius partits. El segon equip va guanyar contra el Racing Llavaneres, per 5 a 1, i el tercer equip, contra el Teià Futbol Cinc, per 7 a 2.

El sènior B ocupa el primer lloc del grup 2 amb 32 punts i un marge de dos amb el segon, el CN Caldes C, i de tres amb el tercer, el Ciutat de Granollers. Pel que fa al sènior C, és segon del grup 1 amb 25 punts i a un del líder, el Pineda de Mar B. Aquesta setmana els dos equips també tenen jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies