Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Comerç La Llagosta organitza un sorteig per Sant Valentí

Comerç La Llagosta ha encetat una nova campanya per dinamitzar el consum local, entre la quarantena dels seus associats. L’entitat de comerç sortejarà el 15 de febrer un val amb un valor de 300 euros per incentivar les compres per Sant Valentí, que es commemora el 14 de febrer.

Per participar, cal comprar des d’avui, 2 de febrer, fins al 14 de febrer, en un dels comerços associats. El client rebrà una butlleta, que caldrà omplir amb les seves dades personals i lliurar-la en una urna de Comerç La Llagosta. Posteriorment, el 15 de febrer l’entitat farà el sorteig.

La butlleta guanyadora serà premiada amb un val de 300 euros, que s’haurà de gastar en una hora. “La nostra dinamitzadora acompanyarà el guanyador o guanyadora durant una hora per gastar els 300 euros, aquest és l’únic requisit”, explica Mari Paz Cruz, presidenta de Comerç La Llagosta, que remarca: “el client podrà gastar els 300 euros en els comerços associats que li doni temps en una hora”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies