Dijous, 02 maig 2024
9.7 C
La Llagosta

L’HC Vallag enceta la segona volta amb derrota contra un rival directe

El sènior masculí de l’HC Vallag ha encetat la segona volta de la Segona Catalana, al grup B, amb una derrota contra la Cooperativa Sant Boi B, per 28 a 31. L’equip dirigit per Marc Gironella va perdre diumenge un duel contra un rival directe per aconseguir el bitllet a la nova Primera Catalana.

L’equip de la nostra localitat en cap moment va dominar el joc i es va veure superat ràpidament per l’equip visitant. A la mitja part, el Vallag ja perdia 13 a 17 i a la segona part no va poder capgirar el resultat. “És un toc d’atenció la derrota. No ens podem relaxar, si no juguem al 100×100 el partit, hem de lluitar fins al final. Ens hem de posar les piles perquè qualsevol equip ens pot superar”, explica el tècnic Marc Gironella, que assenyala que l’objectiu de l’equip és el passi a la Primera Catalana.

Amb la reestructuració de les lligues territorials, el Vallag necessita quedar entre el segon i l’onzè classificat per passar a la nova Primera Catalana. L’equip llagostenc ocupa el vuitè lloc, amb 14 punts, i té un marge de quatre punts amb el dotzè classificat, el Cambrils. “L’objectiu és quedar entre els onze primers classificats. Per aconseguir-ho, hem de guanyar, com a mínim, tots els partits de casa de la segona volta”, diu Gironella, que afegeix: “hem d’anar partit a partit i treballar en cada partit”.

El pròxim partit del Vallag serà dissabte a la pista del Sant Andreu de la Barca, que és un rival assequible perquè ocupa el penúltim lloc amb només cinc punts. Del que va de 2024, el Vallag encara no coneix la victòria després de les derrotes contra l’Igualada i la Cooperativa i l’empat amb el Blancs i Blaus Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies