Diumenge, 05 maig 2024
18.7 C

El CE La Llagosta enceta la segona volta amb la pèrdua del liderat

El sènior masculí del CE La Llagosta ha començat la segona volta, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb la pèrdua del primer lloc. L’equip de la nostra localitat va encaixar la primera derrota de la temporada dissabte i ho va fer contra un rival directe, el CF Martorelles B, per 2 a 3.

La Llagosta va capgirar el 0 a 1 que van marcar els visitants als primers compassos del partit. David Varón va fer l’1 a 1 a la mitja hora de joc i el 2 a 1 només començar la segona part. El Martorelles va empatar de penal al minut 57 i va celebrar el triomf amb un últim gol al minut 89, quan semblava que el partit acabaria en empat.

La Llagosta baixa al segon lloc de l’agrupació amb 33 punts i té el nou líder, el Lliçà de Vall, a dos punts de distància. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp de l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que ocupa el quart lloc per la cua amb 11 punts. Al partit de la primera volta, La Llagosta va golejar els de Sentmenat, per 4 a 0.