Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Declaració institucional del Consell Comarcal per la continuïtat de la planta de Danone de Parets

El Ple del Consell Comarcal ha aprovat una declaració institucional i una moció sobre el tancament de la planta de Danone de Parets del Vallès. La declaració institucional la van presentar tots els grups comarcals. La moció la va presentar el Grup Comarcal de la Candidatura d’Unitat Popular-Alternativa Municipalista. Els dos textos van ser aprovats per unanimitat.

A la declaració institucional s’insta a la direcció de Danone que es replantegi el tancament de la planta de producció de Parets del Vallès, garantint així l’activitat actual que desenvolupa la fàbrica. També es manifesta públicament la defensa i el manteniment dels 157 llocs de treball directes i del conjunt del teixit industrial, agrícola i ramader de l’entorn que es podria veure afectat si continués el procés de tancament.

A més, es dona suport al treball conjunt entre les diferents administracions públiques, Ajuntament de Parets del Vallès, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Indústria y Turismo, per evitar el tancament de la planta i seguir impulsant la indústria a Parets del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies