Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C
La Llagosta

Pau Ramos, en dinàmica del filial del Barça de futbol sala

Pau Ramos segueix la seva formació dins el FC Barcelona de futbol sala fent grans passos. Aquesta temporada és el seu primer any en la categoria juvenil i des del setembre viu a La Masia, residència de formació de les joves promeses del club. A més, el premi a la bona feina feta dins la pista li va arribar a finals de l’any passat quan des d’aleshores està en dinàmica del filial del Barça, a la Segona Divisió espanyola.

Ramos va entrar en dues convocatòries del segon equip blaugrana i va debutar, finalment, el 9 de desembre contra el Colo Colo, de Saragossa. El Barça B va perdre, per 0 a 3, però el record del llagostenc serà inoblidable. “Vaig tenir l’oportunitat amb el Colo Colo de poder debutar i va ser una gran alegria per a mi i la meva família”, recorda Pau Ramos, que destaca que “és el somni de qualsevol nen“. “No em vaig sentir gaire nerviós en el debut, em vaig sentir com un més i vaig jugar gran part de la primera i la segona part”, diu.

Pau Ramos té com a objectiu aquesta temporada la fase final de la Copa d’Espanya juvenil, que es disputarà el març a Cartagena. A més, té la intenció de seguir en dinàmica del filial del Barça i es vol mantenir dins els entrenaments de la selecció espanyola sub-19, que es prepara per a l’Europeu del 2025.

Publicitat

Publicitat

Més notícies