Diumenge, 05 maig 2024
18.7 C

El CE La Llagosta és campió d’hivern del grup 9 de Quarta Catalana

El sènior masculí del Club Esportiu La Llagosta ha acabat la primera volta al primer lloc del grup 9 de la Quarta Catalana, que li atorga el títol oficiós de ser el campió d’hivern de l’agrupació. La Llagosta és líder amb 33 punts i un balanç de deu victòries i tres empats. A més, té un marge d’un punt amb el segon classificat, el Lliçà de Vall.

L’equip llagostenc va tancar la primera volta amb un empat al camp del Corró d’Amunt. La Llagosta va encaixar el primer gol poc abans del descans i el segon, just en la represa. A les acaballes, el conjunt de la nostra localitat va poder empatar el duel amb els gols d’Alberto Joyera, al minut 85, i d’Antonio Rísquez, al minut 89. En acabar el partit, l’àrbitre va expulsar el jugador local Ayoub per protestar.

La banqueta llagostenca s’ha mostrat molt satisfeta per aconseguir el campionat d’hivern. “És important acabar líder de la primera volta. Això vol dir que estem més a prop de l’objectiu. Tot i això, queda tota la segona volta i molts partits complicats”, comenta un dels tres entrenadors del CE La Llagosta, Iván Arroyo, que avisa que el proper partit contra el Martorelles “serà molt complicat perquè ells si perden es despengen en la lluita per l’ascens”.

El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte, a casa a les 18 h, contra el Martorelles B, que ocupa el cinquè lloc amb 26 punts. A la primera volta, els llagostencs van guanyar, per 0 a 2.