Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’AMERC publica un catàleg sobre serveis d’eficiència energètica

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha publicat el Catàleg d’Instal·ladors i Proveïdors de Serveis d’Eficiència Energètica del territori. El document s’ha confeccionat per facilitar a empreses i particulars l’accés a la informació per a la contractació de companyies locals proveïdores de serveis energètics.

Un total de 18 empreses dels sis municipis de l’AMERC (Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat) han participat en l’elaboració del catàleg, que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

En el catàleg es poden trobar de manera detallada els serveis que ofereix cada empresa, la tipologia dels clients i ressenyes, el nombre d’instal·lacions realitzades en l’últim any, compliment d’ODS i d’altra informació d’utilitat per decidir la contractació. Per tal de poder estar incloses en el catàleg, es van visitar les instal·lacions de les empreses subministradores, amb l’objectiu d’assegurar el compliment dels criteris de qualitat establerts per formar-ne part.

El catàleg neix amb un doble objectiu; continuar amb l’impuls de la Transició Energètica del territori, millorant l’accessibilitat a la informació d’empreses proveïdores de serveis energètics, i fomentar la contractació de companyies locals de l’Eix de la Riera de Caldes.

El catàleg és una eina viva, per aquest motiu, si alguna empresa proveïdora de serveis energètics de la Riera de Caldes vol formar-ne part, pot posar-se en contacte al correu torrecillamo@staperpetua.cat i s’informarà de les passes a seguir.

Publicitat

Publicitat

Més notícies