Diumenge, 28 abril 2024
16.2 C
La Llagosta

S’inicia una nova fase d’obres per minimitzar les avaries de la xarxa d’aigua

Des d’aquest dilluns, s’ha encetat una nova fase d’obres de substitució de diverses canonades de fibrociment de la xarxa de distribució d’aigua potable a la Llagosta, concretament, a l’entorn de la plaça d’Antoni Baqué. L’Ajuntament porta a terme aquesta obra per minimitzar els episodis d’avaries, millorar el funcionament hidràulic, el rendiment i la seguretat de la xarxa. L’empresa Sociedad General de Aguas de Barcelona, que és la concessionària del servei d’aigua a la Llagosta, realitza aquestes obres.

Els treballs a la plaça d’Antoni Baqué consten de quatre fases. En la fase 1, les obres seran en la vorera del carrer de l’Estació, just davant de l’edifici de l’Ajuntament. Està previst un tall d’aigua demà dimarts, entre dues i tres hores. Posteriorment, es faran les fases 2 i 3, que afectaran la vorera de la plaça d’Antoni Baqué, entre l’avinguda Onze de Setembre i el carrer de l’Estació.

En la fase 4, prevista pel 29 i 30 de gener, les obres se centraran a connectar els treballs fets a les tres fases anteriors, en l’encreuament del carrer de l’Estació, just davant de l’edifici de l’Ajuntament. En aquesta fase, es tallarà el trànsit de vehicles. Es preveu que totes les obres estiguin enllestides el pròxim 2 de febrer.

Anteriorment a aquesta nova fase d’obres, ja s’ha treballat a l’aparcament situat al final de la plaça de Pere Quart, al carrer de Pablo Picasso, al pati de l’Escola Les Planes, al passeig de l’Alcalde José Luis López i a un tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies