Diumenge, 28 abril 2024
16.6 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval

Des d’avui i fins al 7 de febrer es pot fer la inscripció per participar al Concurs de disfresses que organitza l’Ajuntament amb motiu de la celebració del Carnaval el 10 de febrer. Les persones interessades han d’inscriure’s a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). També hi ha la possibilitat de fer la inscripció a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les persones que s’inscriguin per internet hauran de passar-se per l’OAC el 9 de febrer pel matí per recollir el material per poder participar al Concurs de disfresses.

En aquesta ocasió, com a novetat, l’abonament dels premis es farà via transferència bancària al número de compte indicat al formulari d’inscripció i a nom del representant designat en el mateix. Així, no es lliuraran els premis en metàl·lic el mateix dia de celebració del certamen, com havia passat durant els darrers anys.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer al pavelló del CEM El Turó durant el ball. Es valorarà l’originalitat, la imaginació, la creativitat i la posada en escena de la disfressa.

El concurs de disfresses s’estructura a partir de dues categories, individual i comparsa. S’han establert dues subcategories en les comparses; la primera compta amb cinc premis i compren les comparses que tenen de 3 a 15 membres i la segona de 16 a 150 membres, també amb cinc premis. En la categoria individual, amb un màxim de dues persones, rebran premis els 10 primers classificats. El primer premi de comparses grans, que porta el nom de Juanjo Maestre des de l’any passat, és de 450 euros.

El dia 10 de febrer, la cercavila començarà a les 17 h a la plaça d’Antoni Baqué amb tots els participants al Concurs de disfresses.

Bases del Concurs de disfresses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies