Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió de Catalunya sub-20 de clubs amb el Barça

Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat de Catalunya sub-20 de clubs d’atletisme amb el FC Barcelona. El saltador llagostenc va celebrar el triomf blaugrana dissabte a la pista coberta de Sabadell. El Barça va sumar un total de 120 punts, que són deu punts més que el segon, el CA Igualada.

Muñoz va col·laborar al triomf blaugrana amb el segon lloc en salt d’alçada. El saltador de la nostra localitat, tot i tenir 15 anys, va aconseguir el segon millor registre del campionat català sub-20 amb 1,93 metres.

L’esportista llagostenc també va participar diumenge al Campionat de Catalunya absolut individual, celebrat també a Sabadell. Muñoz va obtenir el desè millor registre absolut amb un salt d’1,93 metres. En el mateix campionat, també se celebrava la categoria sub-23 català individual i Muñoz aconseguia el segon millor registre. Aquesta marca no li va valdre per a les medalles al llagostenc perquè Muñoz és de categoria sub-18 i tan sols podia competir en l’absolut.

Aquesta temporada, Alejandro Muñoz també va proclamar-se subcampió del Campionat de Catalunya absolut de clubs d’atletisme, amb el FC Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies