Dijous, 02 maig 2024
13.7 C
La Llagosta

Néstor Ramírez, subcampió absolut de la Copa Catalana d’enduro del 2023

Néstor Ramírez ha tancat una temporada 2023 d’enduro per emmarcar amb el subcampionat absolut de la Copa Catalana d’enduro. El llagostenc, de 21 anys, competeix en la categoria sub-23, on va quedar campió català, però també va aconseguir la segona millor marca en l’absolut.

Ramírez també va centrar part de la temporada en les competicions estatals i va sumar al seu palmarès dos tercers llocs en el Campionat d’Espanya sub-23 i a l’Open d’Espanya sub-23. “Ha estat la meva millor temporada en una bicicleta. Em va quedar l’espineta de no guanyar la Copa Catalana absoluta, espero poder fer-ho el 2024”, explica Néstor Ramírez, que confirma la seva continuïtat una temporada més amb l’equip Shaman.

En la temporada 2024, el llagostenc tornarà a centrar-se en les proves catalanes i estatals. A més, vol participar en una competició de prestigi, la Copa Bucardo, que consta d’unes cinc proves durant l’any; i participar en dues curses de les World Series d’Enduro. “En el 2023 no vaig poder participar en cap prova internacional fora d’Espanya i pel 2024 en vull fer una a Itàlia i un altre a França”, augura el llagostenc.

A tot això, Néstor Ramírez vol potenciar la seva presència a les xarxes socials per intentar captar l’atenció de nous patrocinadors. “D’això és molt complicat viure, però m’agradaria aconseguir-ho. Això que aquesta temporada potser no faig tantes curses com altres anys, però publicaré més vídeos per intentar captar més l’atenció dels fans i guanyar més seguidors”, diu Néstor Ramírez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies