Dissabte, 27 abril 2024
17.7 C
La Llagosta

Alumnat de l’INS Marina proposa una activitat a les persones del Casal d’Avis

Fes de les teves fotos un record inoblidable. Amb aquest lema, el servei comunitari de l’alumnat de quart d’ESO de l’Institut Marina proposa una activitat a les persones del Casal d’Avis. Els estudiants recolliran fotografies de diferents moments de la vida de la gent gran que vulgui participar en aquesta acció, les digitalitzaran per elaborar una història de vida i les retornaran en un pendrive individual.

Les persones que vulguin intervenir en aquesta activitat s’han d’inscriure al Casal d’Avis fins al 16 de febrer. L’alumnat de quart d’ESO de l’INS Marina visitarà el Casal d’Avis el 19 de febrer per recollir les fotografies, que estaran custodiades en tot moment per professorat, i per escoltar les històries de cada persona relacionades amb les imatges. A partir d’aquest relat, i amb les fotografies digitalitzades, els estudiants faran un vídeo.

De forma paral·lela, el mateix 19 de febrer, l’alumnat resoldrà qualsevol dubte que tingui la gent gran en matèria digital (mòbil, internet, xarxes socials…).

El dia 23 de febrer, a l’Institut Marina, es retornaran les fotografies en paper i es lliurarà a cada persona la història de vida en format digital i se li explicarà el procés d’elaboració d’aquest treball.

Des de l’Institut Marina, volen destacar tot l’esforç, coneixements i valors que la gent gran de la nostra localitat ha transmès al llarg de la seva vida. Per això, el servei comunitari del centre educatiu està dedicat aquest curs a la gent més veterana de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies