Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C

Victòria soferta del sènior A del FS Unión Llagostense contra el cuer (3-5)

El sènior A del FS Unión Llagostense va haver de suar per superar el cuer, l’Òrrius. L’equip dirigit per Jordi Pavón va guanyar dissabte a domicili, per 3 a 5, després de capgirar un resultat advers a l’inici de la segona part, per 3 a 2.

L’Òrrius va avançar-se a la primera part, però la Unión Llagostense va donar la volta a l’electrònic a la represa amb dos gols de Gerard Alonso. La reacció del cuer va ser fulminant amb dos gols consecutius, que posava el 3 a 2. El tercer gol de l’Òrrius va arribar amb queixes de la banqueta llagostenca per afavorir l’equip local en el xut de falta. Al tram final del partit, novament els llagostencs van capgirar el resultat amb tres gols mitjançant Sergio Saavedra, Juan José Martín i Gerard Alonso, que va signar un triplet de dianes. A les acaballes, i ja amb el triomf gairebé assegurat, l’àrbitre va expulsar el tècnic Jordi Pavón i el jugador Edgar Galiano per repetides queixes.

El FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup A de la Segona Catalana, amb 18 punts i està a sis de la zona d’ascens. Aquesta setmana hi ha jornada de descans.

El sènior B lidera el grup B

Pel que fa als dos sèniors de la Tercera Catalana, el B va guanyar clarament contra el Sant Feliu de Codines per 4 a 1, i lidera en solitari el grup 2, amb tres punts de marge del segon, el Ciutat de Granollers. El C va perdre el lideratge del grup 1 en perdre contra el Pineda de Mar B, per 2 a 0. Els dos equips llagostencs de la Tercera Catalana també tenen jornada de descans.