Divendres, 03 maig 2024
11.6 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz s’estrena amb el Barça amb el subcampionat català absolut de clubs

Alejandro Muñoz, de 15 anys i 1,90 metres, ha fitxat aquesta temporada per la secció d’atletisme del FC Barcelona sub-20. Tot i estar en edat sub-18, el Barça li ha ofert formar part de l’equip sub-20 i Muñoz ha decidit marxar de l’Atlètic Mollet, club en el qual s’ha format des de petit. Tot i això, el llagostenc mantindrà l’entrenador Raúl Gracia, també llagostenc, i encara entrenarà a les pistes de Mollet.

A Muñoz li arriba l’oportunitat de continuar progressant en el salt d’alçada després de completar l’any passat una de les seves millors temporades amb la consecució del Campionat d’Espanya sub-16, amb rècord estatal amb un registre de 2,05 metres, i Campionat de Catalunya sub-16. “És un orgull fitxar pel Barça perquè això suposa que estic fent la feina, que tinc traça en el que estic fent. Fitxar pel Barça em permetrà viure noves experiències”, diu el saltador llagostenc, que es mostra molt content de poder mantenir al seu entrenador, de sempre: “no veig el dia que s’acabi el dia de seguir entrenant amb ell [Raúl Gracia], encara tinc molt marge de millora”.

Muñoz va estrenar-se en competició amb el Barça aconseguint el subcampionat de Catalunya absolut de clubs, que va tenir lloc el 7 de gener a la pista coberta de Sabadell. El llagostenc va participar en la prova de salt d’alçada i va fer el tercer millor registre, amb 1,98 metres. La setmana passada també va participar en un meeting estatal a Saragossa, on va quedar subcampió sub-20 amb el Barça i va ser tercer en salt d’alçada.

El pròxim cap de setmana, el llagostenc té una doble cita amb el Campionat de Catalunya sub-20 de clubs, dissabte, i l’absolut català individual, diumenge. “Els objectius de la temporada és igualar la temporada passada, intentant competir en un bon nivell en els campionats estatals. A més, voldria superar la meva millor marca personal”, adverteix Muñoz. A tot això, el llagostenc té una motivació més perquè enguany hi ha Campionat d’Europa sub-18 i Muñoz, afegeix, que li agradaria lluitar per participar-hi: “la marca mínima són 2,05 metres, que és la que vaig fer l’any passat. Ho intentarem”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies