Diumenge, 05 maig 2024
15.2 C
La Llagosta

Dani Hernández i Iván Arroyo, nous tècnics assistents del CE La Llagosta

El cos tècnic de l’amateur del CE La Llagosta s’amplia fins a tres entrenadors. David Estapé continuarà com a primer entrenador, però la marxa del segon, Jaume Domínguez, ha provocat canvis a la banqueta. El nou segon entrenador serà Dani Hernández, que havia estat a la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua de la Tercera Catalana, i el tècnic assistent serà l’exjugador Iván Arroyo, que no s’ha recuperat d’una lesió.

Jaume Domínguez va comunicar la seva marxa fa unes setmanes per motius personals i durant les festes nadalenques el club ha confeccionat un nou cos tècnic amb tres entrenadors. “Creiem que tenim cobertes totes les necessitats tècniques amb els tres entrenadors. A més, sumem al projecte l’Iván, que per una lesió no pot continuar com a jugador, però ara el tindrem com assistent per la seva proximitat amb la plantilla”, explica el coordinador general, José Ángel Venero.

El nou cos tècnic va estrenar-se el passat cap de setmana en un amistós amb victòria al camp del Sant Genís-Penitentes B, per 2 a 3. El CE La Llagosta reprendrà la competició dissabte contra la Santa Eulàlia de Ronçana, a les 18 h al Camp Municipal Joan Gelabert. L’equip llagostenc és líder, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 29 punts i un marge de tres amb el segon, el Lliçà de Vall.

Publicitat

Publicitat

Més notícies