Dissabte, 27 abril 2024
17.7 C
La Llagosta

La Colla Gegantera estrenarà diumenge el calendari del 2024

La Colla Gegantera de la Llagosta ha programat una quinzena d’actes al calendari del 2024. Diumenge, 14 de gener, l’entitat de la nostra localitat farà la seva primera sortida en la cercavila de la Festa Major d’Argentona. Posteriorment, el 3 de febrer, també participaran en una trobada a la Festa Major de la Candelera a Calafell.

Un dels actes més rellevants del calendari de la colla llagostenca tindrà lloc el 10 de març amb la 13a edició de la Trobada Gegantera de la Llagosta, que comptarà amb les colles d’Arenys de Munt, Argentona, Calafell, Ca n’Oriol de Rubí, Cornellà de Llobregat, Ripollet, Esplugues de Llobregat, Sagrada Família de Barcelona, Sant Julià de Lòria d’Andorra, Santa Eulàlia de Ronçana i Tordera.

Abans dels actes per la Festa Major de la Llagosta, la Colla Gegantera farà cinc sortides més amb les trobades geganteres el 21 d’abril a la Sagrada Família, de Barcelona; el 28 d’abril a la Trobada Nacional de Catalunya a Barcelona; el 25 de maig a la Festa Major del Corpus de Cornellà; el 13 de juliol a Tordera i el 27 de juliol a Sant Julià de Lòria, d’Andorra.

Per la Festa Major de la nostra localitat, la colla llagostenca participarà en diversos actes del programa de la festivitat d’estiu, del 6 al 9 de setembre, i l’11 de setembre amb la Diada Nacional de Catalunya.

El tram final del calendari de trobades geganteres s’encetarà el 22 de setembre a la Festa Major de Sant Mateu, d’Esplugues de Llobregat, i continuarà el 6 d’octubre a Ripollet i el 9 de novembre a Arenys de Munt. A més, com ja és habitual, la colla també organitzarà, conjuntament amb la Llagosta contra el càncer, la 9a edició de la Caminada contra el càncer, el 20 d’octubre, i organitzarà la Zumba Gegant per la Marató de 3Cat, el 24 de novembre, que servirà per tancar el calendari del 2024.

Publicitat

Publicitat

Més notícies