Dilluns, 29 abril 2024
14.5 C

El FS Unión Llagostense cau a la Copa Catalunya amb honor contra el CFS Montcada (2-3)

El sènior A del FS Unión Llagostense va quedar eliminat ahir dimarts de la Copa Catalunya després de perdre la segona ronda contra el CFS Montcada, per 2 a 3, al Poliesportiu Antonio García Robledo. L’equip llagostenc va estar a punt de donar la sorpresa i forçar la tanda de penals contra un equip de superior categoria, la Divisió d’Honor Catalana.

L’equip dirigit per Jordi Pavón va començar l’eliminatòria, a partit únic, amb un gol de Juan José Martín d’un xut de falta directa al quart d’hora. La Unión Llagostense va gaudir dels seus millors moments de joc, però no va tenir fortuna de cara el gol per ampliar la diferència.

El rival va empatar poc abans del descans per una errada local i a la represa va marcar l’1 a 2 als deu minuts de joc. A les acaballes del partit, la Unión Llagostense va apostar per jugar de cinc i en una acció desafortunada, en la construcció d’una jugada, va encaixar l’1 a 3. Posteriorment, els locals van insistir a acabar el partit jugant de cinc i Gerard Alonso va escurçar l’electrònic, 2 a 3. A partir d’aquí, novament va dominar el joc la Unión Llagostense i va tenir ocasions per empatar, sense gens de fortuna.

L’eliminatòria havia creat força expectació i en la graderia va haver-hi un aficionat d’excepció amb Sergio González, jugador del FC Barcelona i de Montcada i Reixac. “Va ser un partit que vam poder guanyar. Marxar així de la Copa Catalunya contra un equip de superior categoria, ens fa estar molt contents de la feina feta. Ara ens hem de centrar en la lliga”, explica el tècnic Jordi Pavón, que felicita l’esforç de la seva plantilla.

Dissabte, el sènior A reprendrà la Segona Catalana amb el primer partit de 2024 a la pista del cuer, l’Òrrius. Els llagostencs ocupen el cinquè lloc amb 15 punts.