Diumenge, 28 abril 2024
15.4 C
La Llagosta

A la venda les entrades de la programació del Centre Cultural

Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles de la programació estable del Centre Cultural. Una programació que va començar durant les festes de Nadal amb l’actuació de la Quinta Voce, que va protagonitzar el Concert de Reis. Les entrades ja es poden adquirir a la plataforma Entràpolis o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El següent espectacle serà també un concert, el 17 de febrer, a les 10 h, pujarà a l’escenari Alba Carmona, que presentarà el seu segon disc, Cantora, un homenatge als cants populars. El preu de l’entrada és de 9 euros.

El 9 de març, també a les 20 h, serà el torn de The Feliuettes amb el musical Amor a mort. Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau són The Feliuettes, una companyia d’actrius i cantants que projecten amb aquest Amor a mort el seu quart espectacle, una reflexió sobre l’amor des del sentit més ampli de la paraula. En aquest cas l’entrada també és de 9 euros.

La Companyia Príncep Totilau portarà el 20 d’abril a la Llagosta l’obra de teatre infantil Mare Terra. La representació començarà a les 18 h i el preu de l’entrada és de 5 euros. Mare Terra, és un espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

El 4 de maig, a les 20 h, es podrà veure l’obra Austràlia, una producció de la Sala Flyhard, escrita i dirigida per Israel Solà. Elena ha rebut una trucada des d’Austràlia on la seva germana Laia li pregunta si li donaria un òvul per poder tenir un fill amb el seu marit, Andy. Sota la direcció de Solà actuaran Ester Cort, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll. Les entrades per Austràlia són a 9 euros.

A l’estiu, el protagonista serà Salva Reina. L’humorista, que va ser el pregoner de la Festa Major de la Llagosta l’any 2019, protagonitzarà el monòleg Prohibido echarle cacahuetes al mono. L’actuació tindrà lloc el 6 de juliol a les 20 h i el preu de l’entrada és de 10 euros.

El 19 d’octubre tornarà el teatre amb Las niñas de Cádiz, que representaran l’obra El viento es salvaje, una recreació libèrrima de dos dels personatges femenins més apassionants de la història de la cultura universal: Fedra i Medea… L’actuació de la companyia andalusa començarà a les 20 h i les entrades estan a 9 euros.

El darrer espectacle de la programació estable tindrà lloc el 16 de novembre, a les 20 h. Sexenni, un grup lleidatà de pop, presentarà el seu àlbum Supernova. Després del seu primer àlbum Retrats, van un pas més enllà amb Supernova, on apareixen temes com Klk quieren las chicas -tema que s’ha convertit en tot un èxit en temps rècord- o Houston -cançó de la Volta Ciclista a Catalunya del 2023. Les entrades ja es poden comprar al preu de 9 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies