Dijous, 02 maig 2024
10.6 C
La Llagosta

Nerea Martínez, campiona d’Espanya amb la selecció catalana infantil

La llagostenca Nerea Martínez ha guanyat el Campionat d’Espanya d’handbol amb la selecció catalana infantil. Catalunya va guanyar la final d’ahir diumenge a Malgrat de Mar contra Galícia, per 25 a 18, amb un gol de l’esportista de la nostra localitat.

Nerea Martínez va tenir un paper destacat en la semifinal en la victòria contra la selecció de Navarra (27-17) amb tres gols. En els partits anteriors, Catalunya va mostrar la seva superioritat amb un ple de triomfs. La selecció va imposar-se als quarts de final contra Castella-la Manxa (22-18) i en la primera fase contra Astúries (21-18), la Rioja (40-13) i Ceuta (33-3).

Nerea Martínez, de 13 anys, juga a la Salle de Montcada. També havia format part del Joventut Handbol de la Llagosta. És la primera vegada que disputa un Campionat d’Espanya.

D’altra banda, la llagostenca Carca Canalejas va ser una de les àrbitres que van xiular el Campionat d’Espanya d’handbol, que va tenir lloc del 2 al 7 de gener a les localitats de Blanes, Calella, Lloret i Malgrat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies