Diumenge, 28 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Club Petanca La Llagosta puja a la Primera Catalana sense disputar la promoció

El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta ha pujat a la Primera Catalana. Fa uns dies, la Federació Catalana de Petanca va comunicar per carta al club de la nostra localitat que l’equip absolut masculí A havia assolit l’ascens sense jugar la promoció d’ascens per una reestructuració de les lligues territorials.

El sènior A va acabar al segon lloc del grup 2 de la Segona Catalana i s’havia guanyat participar en la promoció d’ascens a Primera. Aquest cap de setmana, havia de disputar l’anada de l’eliminatòria contra el Gran Via B, sisè classificat del grup 1 de la Primera Catalana. “Estem molt contents per l’ascens. L’any passat vam pujar de Tercera a Segona i enguany fem un altre ascens. Quan va començar la temporada, sabíem que l’equip podia pujar, però era molt complicat. Finalment, ho hem aconseguit per una reestructuració però val el mateix”, explica José Manuel Torrico, president del Club Petanca La Llagosta, que afegeix: “Aquesta és una categoria que no juguem des dels anys noranta, així que és una fita històrica”.

El club podria celebrar en dues setmanes un nou ascens, si finalment guanya la promoció d’ascens el sènior B masculí. El segon equip aspira a pujar a la Tercera Catalana després d’acabar al segon lloc del grup 16 de la Quarta Catalana. Diumenge, visitarà la pista del Cornellà, de la Tercera Catalana, i el 14 de gener disputarà la tornada a les pistes municipals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies