Diumenge, 28 abril 2024
16.6 C
La Llagosta

Aprovades de forma definitiva les modificacions de les ordenances fiscals per al 2024

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquest matí de forma definitiva, en una sessió extraordinària i urgent, les modificacions de les ordenances fiscals per al 2024 després de desestimar les al·legacions presentades. El punt ha comptat amb el vot a favor del PSC i del PP i amb l’abstenció de LLEC i ERC. La proposta ha estat inclosa en l’ordre del dia de forma urgent.

La regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez, ha dit que l’Ajuntament treballarà perquè es pagui d’acord amb la generació de residus. L’alcalde, Óscar Sierra, ha explicat que la implementació dels contenidors intel·ligents facilitarà aquesta tasca. Sierra ha destacat que “la Llagosta serà el tercer municipi de la comarca que comptarà amb aquest sistema”.

La portaveu de LLEC, Eva Miguel, ha detallat que estava d’acord amb les al·legacions presentades per l’Associació de Comerciants de la Llagosta, però que avui s’abstenien en aquest punt tal com van fer en l’aprovació inicial.

Durant la sessió, també s’ha aprovat, per unanimitat, el Manifest institucional del 10 de desembre amb motiu del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que ha llegit la regidora de Diversitat Ciutadana, Ainara Morales.

L’Ajuntament està compromès amb el benestar de les persones del municipi i el compliment dels drets humans. Existeixen diversos serveis que disminueixen les discriminacions existents i promouen els drets humans dins de la nostra població, entre ells, el Servei de Primera Acollida amb el qual es fa un acompanyament a les persones nouvingudes, se les escolta, guia i ensenya el nostre municipi amb tots els recursos disponibles. A més, hi ha un servei especialitzat per a dones, el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, amb assessorament, atenció jurídica i psicològica, i el Servei d’Atenció Integral per al col·lectiu LGTBIQ+.

La sessió es pot tornar veure al canal de YouTube de l’Ajuntament (https://www.youtube.com/watch?v=axRPUhwbnIY).

Publicitat

Publicitat

Més notícies