Divendres, 03 maig 2024
10.5 C
La Llagosta

Dissabte (11 hores) se celebrarà un ple extraordinari

A les onze del matí de demà dissabte començarà un ple extraordinari i urgent de l’Ajuntament de la Llagosta. La sessió consta de diversos punts, entre els quals destaca la proposta d’aprovació del Manifest institucional del 10 de desembre amb motiu del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

L’Ajuntament està compromès amb el benestar de les persones del municipi i el compliment dels drets humans. Existeixen diversos serveis que disminueixen les discriminacions existents i promouen els drets humans dins de la nostra població, entre ells, el Servei de Primera Acollida amb el qual es fa un acompanyament a les persones nouvingudes, se les escolta, guia i ensenya el nostre municipi amb tots els recursos disponibles. A més, hi ha un servei especialitzat per a dones, el Centre d’Informació i Recursos per a Dones, amb assessorament, atenció jurídica i psicològica, i el Servei d’Atenció Integral per al col·lectiu LGTBIQ+.

La sessió plenària podrà ser seguida pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=axRPUhwbnIY).

Publicitat

Publicitat

Més notícies