Dissabte, 18 maig 2024
18.1 C
La Llagosta

L’Escola Gilpe ha fet un projecte solidari per col·laborar amb els Reis Mags

Els nens i nenes d’infantil de l’Escola Gilpe han portat a terme una acció solidària per ajudar els Reis Mags a arribar a totes les cases de la Llagosta. Els infants han lliurat a l’Ajuntament un lot de joguines que el Consistori donarà a Ses Majestats per poder repartir-les la nit del 5 al 6 de gener.

El projecte es va iniciar amb la confecció de polseres, clauers i xapes que després, els mateixos infants, van poder vendre a una paradeta que van muntar a l’escola. Amb aquesta activitat van aconseguir reunir 320 euros, que han servit per comprar les joguines, com ara plastilina, jocs d’habilitats, escacs, dames, parxís…

Aquest dilluns, els alumnes d’infantil, acompanyats per professors i alguns pares i mares, van anar a l’Ajuntament per entregar les joguines a l’alcalde, Óscar Sierra, que va anar acompanyat de la tinent d’alcalde de Serveis a les persones, Raquel Martínez, i la regidora d’Infància, Núria Guerrero.

Sierra va agrair el treball dels nens i va assegurar que “farem arribar les joguines als Reis Mags perquè puguin repartir-les entre els infants o que s’han oblidat de fer la carta o que no s’entén bé el que demanen.” Per la seva part, Raquel Martínez va dir que aquest “és un projecte molt bonic, ja que compta amb la col·laboració dels infants, dels pares i mares, del professorat, de la direcció de l’escola…”

En acabar el lliurament de joguines, tots els infants es van fer una foto de grup com a record de l’acte solidari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies