Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense goleja (7-0) l’Atlètic Poble Nou

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte l’Atlètic Poble Nou per 7 a 0. Van marcar Faisal (2), Manel, Sergio, Patxi, Gerard i Óscar en un partit en el qual els llagostencs van ser molt superiors.

El FS Unión Llagostense és cinquè amb 15 punts al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana, a nou del líder, el Castellterçol. El proper partit el disputarà el 13 de gener a la pista de l’Òrrius, que és el cuer amb només 1 punt.

Al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior B del FS Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 0 a 3 a la pista de l’Alella C amb gols d’Iván, Sergio Cruz i Mohamed. Els de la nostra localitat són líders amb 25 punts, tres més que el Ciutat de Granollers. El 13 de gener rebran la visita del Sant Feliu de Codines, que és sisè amb 16 punts.

Al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana, el sènior C es va imposar la jornada passada a l’Alella B per 2 a 1 amb dos gols de Juan Fernando. Els llagostencs són líders amb 19 punts, dos més que els seus immediats perseguidors. El 14 de gener jugaran a la pista del Pineda de Mar B, que és segon amb 17 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies