Diumenge, 05 maig 2024
14.9 C

El CE La Llagosta goleja la Molletense B (2-6)

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta va guanyar dissabte per un clar 2 a 6 al camp de la Molletense B, que era el tercer classificat. Els llagostencs van fer un gran partit i finalitzen l’any com a líders al grup 9 de la Quarta Catalana.

Paco Alcodori va inaugurar el marcador al minut 8. David Varón va fer el 0 a 2 al minut 37 i, abans del descans, Miguel Flores va aconseguir dos gols més.

Al començament de la segona part, David Varón va anotar el 0 a 5. Sergi Martínez va fer el 0 a 6. La Molletense B va aprofitar el relaxament dels llagostencs per marcar dos gols en el tram final del partit.

El CE La Llagosta és líder amb 29 punts, tres més que el segon classificat, el Lliçà de Vall. El conjunt llagostenc és l’únic del grup que no ha perdut cap partit. Els de la nostra localitat sumen nou victòries i dos empats; han marcat 40 gols i n’han encaixat 11. David Varón és el màxim golejador del grup amb 16 dianes.