Dilluns, 29 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

Els dos equips masculins del Club Petanca La Llagosta lluitaran per l’ascens

Els dos conjunts masculins del Club Petanca La Llagosta s’han classificat per disputar la promoció d’ascens. El primer equip es jugarà pujar a Primera Divisió contra el Gran Vía B en una eliminatòria a doble enfrontament els dies 7 i 14 de gener, mentre que el segon equip s’enfrontarà al Cornellà els mateixos dies amb l’objectiu de l’ascens a Tercera.

El primer equip masculí del CP La Llagosta va guanyar el cap de setmana passat el Montcada per 9 a 7 en la darrera jornada de la fase regular al grup 2 de la Segona Divisió. Els de la nostra localitat han estat finalment segons a la classificació amb 26 punts per darrere del San Juan Bautista (33 punts).

El segon equip masculí va caure el cap de setmana amb el Martorelles Pruneres 90 per 9 a 7 i ha estat el segon classificat al grup 15 de la Quarta Divisió amb 30 punts. Només ha estat superat per la Roca-Palmera (42 punts).

Per la seva part, l’equip femení ha perdut la categoria. Les llagostenques van caure l’última jornada contra el Polinyà per 9 a 0 i han estat les darreres classificades al grup 3 de la Segona Divisió amb només tres punts.

D’altra banda, el Club Petanca La Llagosta organitzarà dissabte l’Open de Nadal masculí amb la participació de 32 tripletes i 96 participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies