Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Recta final de les obres per minimitzar les avaries a la xarxa d’aigua

Les obres per a la substitució de diverses canonades de fibrociment de la xarxa de distribució d’aigua potable a la Llagosta que va començar l’Ajuntament a principis de juliol estan en la seva recta final. Tan sols falta per actuar en un tram de la plaça d’Antoni Baqué i del carrer de l’Estació, però aquesta obra ha estat aturada ara per no interferir en les activitats de Nadal i s’executarà a partir del dia de Reis.

L’Ajuntament porta a terme aquesta obra per minimitzar els episodis d’avaries, millorar el funcionament hidràulic, el rendiment i la seguretat de la xarxa. L’empresa Sociedad General de Aguas de Barcelona, que és la concessionària del servei d’aigua a la Llagosta, realitza aquesta operació per un import de 209.817,19 euros.

Ja s’ha treballat a l’aparcament situat al final de la plaça de Pere Quart, al carrer de Pablo Picasso, al pati de l’Escola Les Planes, al passeig de l’Alcalde José Luis López i a un tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies