Dissabte, 04 maig 2024
22.5 C

El CE La Llagosta, més líder

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta, líder, es va imposar dissabte (4-3) en l’enfrontament contra el Lliçà de Vall, segon classificat. El partit va ser molt disputat.

Al minut 10, Jairo, amb un xut des de fora de l’àrea, va inaugurar el marcador. Després, els dos equips van disposar d’ocasions, però el resultat es va mantenir fins al descans.

Al començament de la segona part, David Varón va fer el 2 a 0. Els visitants van reduir distàncies amb un penal molt rigorós. La Llagosta va reaccionar ràpidament amb un gol de David Varón. El Lliçà de Vall va marcar el 3 a 2. Flores va posar el 4 a 2 al marcador i els visitants només van tenir temps per anotar el 4 a 3.

La Llagosta lidera la classificació amb 26 punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.