Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Nou espectacle familiar al Centre Cultural amb la premiada obra Hamelí

Aquest dissabte, a les 18 h, el Centre Cultural acollirà la representació d’Hamelí, de la companyia Xip Xap Teatre. Hamelí és una obra familiar amb una escenografia molt particular que ens porta una versió especial del tradicional conte el flautista d’Hamelí.

Hamelí explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població és envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser no han vingut d’enlloc? I sempre han estat allí?

L’obra de la companyia Xip Xap ha portat aquest espectacle per diverses fires i festivals internacionals i ha obtingut el Premi Drac d’Or Fecoll de la 32a Fira de Titelles de Lleida i el Premio del Jurado Infantil en el Titirijai 2021.

Les entrades es poden adquirir per 5 euros a la plataforma Entràpolis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies