Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Enllestida la programació d’activitats de Nadal i Reis

A més de la Fira de Nadal, que organitzarà diumenge Comerç La Llagosta, una de les activitats destacades de la programació d’actes de Nadal, Cap d’Any i Reis a la Llagosta serà la Zambomba solidària. Aquest any se celebra la novena edició d’aquest esdeveniment. Al Centre Cultural de la nostra localitat es faran el 10 de desembre dues actua­cions, a les 12 h i a les 18 h. A més, n’hi ha previstes a Sant Boi de Llobregat, Salou, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

La Zambomba solidària és organitzada per La Flamenca Unió Musical i La Hermandad Patorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat. La recaptació es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu.

El Pessebre Vivent de la Llagosta se celebrarà aquest any en dissabte, el 16 de desembre, a les 18 hores. El Parc Popular serà novament l’escenari de l’escenificació del pessebre protagonitzada per veïns i veïnes de la nostra localitat.

El Parc Popular acollirà el 17 de desembre, a partir de les 11.30 h, el Festival de l’Esplai Jove amb xocolatada i pintacares, entre altres activitats.

L’Escola Municipal de Música oferirà el 21 de desembre, a les 18.30 h, el Concert de Nadal al Centre Cultural. El 21 de desembre, arriba una nova edició de l’Handball Day Antonio García.

Durant les primeres hores de l’1 de gener, se celebrarà la Festa de Cap d’Any al CEM El Turó amb la col·laboració de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS.

Els dies 2 i 3 de gener, de les 11.30 a les 14.30 h i de les 17 a les 20 h, tindrà lloc a la plaça d’Antoni Baqué el Parc Infantil de Nadal.

El 5 de gener (18 h), se celebrarà la tradicional Cavalcada dels Reis Mags d’Orient i la programació finalitzarà el dia 6 amb el concert de la Quinta Voce al Centre Cultural.

La Biblioteca de la Llagosta se sumarà a la programació amb diferents activitats. Una serà el sorteig de paneres culturals. Per participar-hi, només s’han d’omplir butlletes cada cop que es faci servir el servei de préstec. El sorteig de les paneres es realitzarà el 8 de gener a les 19 h. El lliurament tindrà lloc el dia 9.

El dia 19, a les 18.15 h, hi haurà una Hora del conte espe­cial de Nadal al Centre Cultural per a infants a partir de 3 anys. S’ha de fer la inscripció abans a la Biblioteca. El 13 de desembre, es farà una sortida al Teatre Nacional de Catalunya per veure l’obra La madre de Frankenstein.

Aquí podeu consultar totes les activitats previstes:

Publicitat

Publicitat

Més notícies