Dissabte, 27 juliol 2024
23.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El primer equip del Club Esportiu La Llagosta encapçala la classificació amb 23 punts, empatat amb el Lliçà de Vall. Precisament, dissabte (18 h), la Llagosta rebrà la visita del Lliçà de Vall.

El Viejas Glorias és vuitè amb 12 punts. El proper cap de setmana, jugarà contra el Llinars, que és novè amb 11 punts.

Handbol
El Vallag descansarà aquesta jornada.

Futbol sala
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense és el cinquè classificat al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 11 punts. El proper cap de setmana, jugarà a la pista de l’Arenys de Mar, que és tercer amb 16 punts.

A la Tercera Catalana, el sènior B defensarà el liderat a la pista de l’Aiguafreda, mentre que el sènior C, que també és líder, jugarà contra el Mataró C.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 jugarà dissabte (17.45 h) al CEM El Turó contra el Martorelles. Els llagostencs són cuers i vénen de perdre per 77 a 26 contra el Cardedeu, que és el líder. El Martorelles és cinquè.

Petanca
El primer equip masculí del Club Petanca, que és segon, s’enfrontarà al Ca n’Anglada, que és quart.

El segon equip masculí és segon amb 30 punts. El seu proper rival serà la Roca-Palmera D, que és el líder amb 36 punts.

Per la seva part, l’equip femení del CP La Llagosta, que és el cuer, rebrà la visita del Can Jofresa, que és antepenúltim amb 12 punts.

Voleibol
El Club Vòlei La Llagosta jugarà aquesta jornada a la pista del Porqueres Vòlei, que és el quart classificat amb 17 punts. Les llagostenques són sisenes amb 6 punts després de perdre per 0 a 3 amb el Concepcionistas de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies