Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Comerç La Llagosta celebrarà diumenge la Fira de Nadal

Comerç La Llagosta organitzarà la Fira de Nadal diumenge. L’activitat, novetat en la programació de Nadal i Reis de la Llagosta, es desenvoluparà entre les 10 i les 19 hores al carrer de l’Estació, entre les avingudes de l’Onze de Setembre i del Primer de Maig, i a la plaça d’Antoni Baqué.

De forma paral·lela a la Fira de Nadal, hi haurà actua­cions musicals, pintacares i conta contes, entre altres activitats. Amb la Fira de Nadal, començarà la campanya de comerç de Nadal a la Llagosta. De forma simbòlica, diumenge, estaran encesos els llums de Nadal dels carrers de la Llagosta. L’encesa oficial serà, com és habitual, el Dia de Santa Llúcia (13 de desembre).

Publicitat

Publicitat

Més notícies