Divendres, 03 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense derrota el Ciutat de Mataró B

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Ciutat de Mataró B per 5 a 3. Els llagostencs es retrobaven amb la victòria després d’una ratxa negativa de dues derrotes i un empat.

Contra el Ciutat de Mataró B van haver de remuntar un marcador en contra de 0 a 2 amb dos gols d’Álex Navajas, dos de Saavedra i un d’Edgar.

El FS Unión Llagostense A és el cinquè classificat al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 11 punts, a vuit del líder, l’Alella. El proper cap de setmana, jugarà a la pista de l’Arenys de Mar, que és tercer amb 16 punts i ve de guanyar el Futsal Masnou, antepenúltim classificat, per 2 gols a 5.

A la Tercera Catalana, els altres dos sèniors del FS Unión Llagostense són líders dels seus grups. Al grup 2 de Barcelona, el sènior B va guanyar la jornada passada el Teià Futbol 5 per 6 a 2 amb dos gols d’Óscar Cubero i un d’Álex Navajas, Sergio Cruz, Carlos Rodríguez i Mohamed. Els llagostencs, que lideren el grup amb 19 punts, jugaran ara a la pista de l’Aiguafreda.

Al grup 1 de Barcelona, el sènior C va guanyar el Ciutat de Granollers B per 4 a 0 amb gols de Caballero, Fernández, Bayón i Dobón. Els de la nostra localitat són líders amb 19 punts. El seu proper rival serà el Mataró C, que és vuitè amb 11 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies