Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Ple aprova sol·licitar la concertació d’un crèdit amb la Diputació de Barcelona

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir sol·licitar una concertació de crèdit amb la Diputació de Barcelona per fer front a inversions aprovades per aquest any 2023.

L’operació de préstec, amb un import d’1.382.700 d’euros, permetrà disposar de diners en unes condicions millors a les d’un préstec bancari normal, ja que la Diputació compensa els interessos. D’aquesta forma, l’Ajuntament no haurà de pagar-los. El punt va ser aprovat amb els vots del PSC i del PP i l’abstenció de LLEC i ERC.

La mateixa votació es va donar al segon punt de l’ordre del dia que era l’aprovació inicial d’un expedient de suplement de crèdit del pressupost de despeses de l’Ajuntament per un import de 100.000 euros. En aquest cas es tracta d’incorporar el romanent de tresoreria a partides d’Educació i pagament de treballs d’empreses externes.

El darrer punt de la sessió ordinària d’ahir va ser l’aprovació inicial d’un expedient de modificació de crèdits. En aquest cas, la modificació pressupostària es destinarà a activitats per a la gent gran. Aquest punt va ser aprovat per unanimitat.

La sessió es va poder seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies